Článek playMOBIL 8: Mutanti v akci

playMOBIL 8: Mutanti v akci

Michal Křivský

Michal Křivský

16. 8. 2006 22:59
Reklama

Pomalé a ležérní léto se podepsalo na skladbě aktuálních her, ale i tak se podařilo naplnit stránky řadou poutavých titulů. Nikdo se tak nemusí obávat, že by vyrazil na cestu bez zajímavé novinky.

Recenze – mobilní hry

Z obsahu nového playMOBILu výrazně trčí mutanty prošpikovaná akční adventura X-Men 3: The Last Stand. Hra, která vychází ze třetího dílu filmové trilogie X-Men, v sobě kombinuje kvalitní design úrovní a díky několika hratelným charakterům i zábavnost. Ačkoliv by se mohlo zdát, že si ji užijí pouze příznivci filmu/komiksu, není tomu tak. Z dalších her si pozornost jistě zaslouží Insaniquarium Deluxe – „simulátor“ akvária a krmení rybiček patrně mnozí znají z internetového prohlížeče a mobilní verze je její věrnou kopií. Příznivci strategií by si rozhodně neměli nechat ujít obchodní Age fo Traders. A pokud chcete jen relaxovat, ale stále se dobře bavit, pak dobrou volbou určitě bude tobogán plný krásných děvčat a veselých disciplín v Sexy Babes Wild Waterslides. Tentokrát se velkou měrou dostalo i na milovníky retra, kteří mohou sáhnout po klasikách v kolekcích Arcade Park vol. 1 či Atari Legends Vol.1, v nichž naleznou několik časem prověřených hříček. A jestliže by ani to nestačilo, testy prošly i klasiky Chu Chu Rocket (originální logická hra od Segy původně z konzole Dreamcast) či Final Fight (automatová mlátička od Capcomu). Rubrika recenzí je opět plná zajímavých i bláznivých her...

Novinky

Novinky opět přináší to nejzajímavější ze světa mobilních telefonů. A výrobci nezaháleli ani o prázdninách, a tak je opravdu co číst a na co se dívat. Z herních novinek se například dozvíte o chystané budovatelské strategii Glory of the Roman Empire (původně hra na PC), dalším dílu ježka Sonica, či že se v mobilu setkáme s detektivní hrou Kojak na motivy stejnojmenného televizního seriálu.

Téma

Herní téma se vrací k „nekonečnému“ seriálu, v němž jsou představováni nejvýraznější protagonisté mobilních titulů. V technickém tématu se dozvíte jak funguje GPS navigace v mobilních telefonech.

Další mobilní platformy

Nezapomnělo se ani na další mobilní platformy. Majitelé Nintendo DS se mohou dočíst o originální hříčce Electroplankton a zábavném „dívčím“ Super Princess Peach. Příznivců PSP jsou představeny hry Loco Roco a Gangs of London.

Testy telefonů

Tentokrát nenechavýma rukama recenzentů prošlo několik špičkových telefonů – fotomobil Sony Ericsson K800i a manažerská Nokia E61 s plnohodnotnou klávesnicí. Přečíst si ale můžete i o dalších již „obyčejných“ telefonech Sony Ericsson Z530i a BenQ-Siemens M81.

Kompletní obsah časopisu naleznete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama