Článek playMOBIL 7: Hurá na pláž!

playMOBIL 7: Hurá na pláž!

Michal Křivský

Michal Křivský

19. 7. 2006 22:58
Reklama

Parné počasí vybízí ke všemu jen ne k vysedávání u počítače, a proto byste s sebou na cesty neměli zapomenout vzít mobil. Ale ještě dříve než vyrazíte, měli byste si zajistit odpovídající herní výbavu. A s tím pomůže nový playMOBIL.

Recenze – mobilní hry

Fotbalový kolotoč se sice zastavil, ale dozvuky skončeného mistrovství jsou na mobilní scéně ještě patrné. Pokud holdujete kopané, pak můžete zkusit ukoučovat českou reprezentaci ve hře Manager Pro World Championship Edition 2006, nebo si ve Football Fans 2006 jen tak zahrát. A pokud by ani to nestačilo, pak máte možnost procvičit své znalosti v kvizové hře Trivial Pursuit Football 2006. U sportu ale ještě zůstaneme. Na výsluní se totiž dere další titul ze série Playman, tentokráte se jedná o Beach Volley 3D, v němž se dostanete na nádherně vymodelovaná hřiště a zábavnou formou si zahrajete volejbal. Milovníci akce a adventury by neměli zase minout hororový Darkest Fear 2: Grim Oak, jenž příběhově navazuje na svého předchůdce. Zpracováním je na stejné (špičkové) úrovni, ale hratelností se ještě posunul o kus dále. Za pozornost také stojí ToCA Race Driver 3 od Codemasters. Propracované závody, které velké předloze jistě ostudu neudělají. Navíc je hra pro majitele výkonnějších telefonů k dispozici ve 3D zpracování. A to je jen zlomek zajímavých her z rubriky recenzí.

Novinky

Novinky jsou napěchované tím nejzajímavějším, co se na trhu s mobilními telefony událo. Vedle informací o nově uvedených modelech se dozvíte i o výhodnějším volání přes internet. Z herních novinek vyčnívá hra Ice Cream Empire, jež je ke stažení do mobilu zdarma (více v časopise).

Téma

Obě témata v časopise se zabývají dovolenou. Herní téma představuje redakční výběr titulů, jež by vám v mobilu při dlouhých cestách neměly chybět. Vše pak doplňuje článek o telefonování ze zahraničí, v němž se dozvíte vše o roamingu na co si dávat pozor.

Další mobilní platformy

Zkrátka nepřijdou ani majitelé kapesních konzolí Nintendo DS a PlayStation Portable. První jmenovaní si mohou přečíst recenze Resident Evil Deadly Silence a Castelvania: Dawn of Sorrow. Majitelé PSP mají připraveny Midway Arcade Treasure: Extended Play a Metal Gear Acid 2.

Testy telefonů

Jak už se stalo zvykem, do testů se dostaly tři telefony. Tentokrát se můžete blíže seznámit s poměrně dobře vybaveným véčkem Nokia 6131, stylovým LG Chocolate a atraktivním BenQ-Siemens S88.

Kompletní obsah časopisu naleznete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama