Článek playMOBIL 6: Lego a fotbal

playMOBIL 6: Lego a fotbal

Michal Křivský

Michal Křivský

20. 6. 2006 22:37
Reklama

Fotbalová mánie je v plném proudu a nedá se jí uniknout ani kdybyste chtěli. Proč také? A právě všem fandům do kopané je určeno téma, jež se věnuje zajímavým hrám, které by vám mohly dobře vyplnit čekání na další sportovní přenosy.

Recenze – mobilní hry

O obálku se tentokráte doslova popraly dvě hry. Nakonec zvítězila líbivější LEGO Star Wars, ale bylo to velmi těsné. Druhou aktuální hitovkou je 3D Worms Forts Under Siege. První zmíněná je portem stejnojmenné a velmi úspěšné hry a mobilní verze by měla fanoušky udržet ve střehu do září, kdy by měl vyjít druhý díl LEGO Star Wars. A mimochodem, daří se jí to velmi dobře. V dobré formě jsou i 3D Worms Forts Under Siege, tedy oblíbení červící, kteří staví různá opevnění a na své protivníky jsou schopni používat ty nejbizarnější zbraně. Z dalších povedených her, které jsou v playMOBILu představeny stojí za zmínku hororová Darkest Fear, jež navozuje děsivou atmosféru stejně jako třeba velká série Silent Hill. Vedle aktuálních fotbálků ještě stojí za zmínku strategie Revival, jež vypadá jako mobilní klon stařičké Civilization. Zajímavých her, které by vám o nadcházejících letních prázdninách mohly dělat společnost je více, stačí jen nalistovat příslušnou rubriku.

Novinky

Novinkám z oblasti telefonů jasně dominuje Sony Ericsson s nabídkou nových telefonů-walkmanů, skvěle však kontruje finská Nokia se sportovně zaměřeným modelem, jenž navíc nabízí operační systém. V herních novinkách se třeba dozvíte o připravovaném MMORPG Blades and Magic s propracovanými 3D modely postav, či zjistíte, že se na mobily brzy dostane Pratchettova Zeměplocha nebo Hitman: Blood Money.

Téma

Mobilní telefon není jen přístroj na vyřizování hovorů, posílání SMS a MMS a hraní java her. Můžete jej naučit spoustě věcí a používat na mnoho složitých úkonů. Má to však podmínku – musí se jednat o tzv. chytrý telefon. V tématu se dozvíte jaký telefon vybírat a na kolik vás taková legrace přijde.

Další mobilní platformy

Ani v handheldech není zapomenuto na zajímavé hry. Rubrika Nintendo DS nabízí neotřelý Phoenix Wright Ace Attorney a Tetris DS klasiku v novém kabátku. Majitelé Sony PSP se zase mohou dočíst o přednostech titulů Daxter a Syphon Filter: Dark Mirror.

Testy telefonů

Opět v časopise naleznete tři testy nových mobilních telefonů. Tentokrát se pod palbu dostala špičková Nokia N80, následovaná neméně atraktivním Sony Ericssonem W810i a vše uzavírá elegantní Benq-Siemens EF81.

Kompletní obsah časopisu naleznete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama