Článek playMOBIL 11: Krvelační červi

playMOBIL 11: Krvelační červi

Michal Křivský

Michal Křivský

9. 11. 2006 23:43
Reklama

Další měsíc v mobilní zábavě je za námi a ty nejdůležitější události najdete shrnuty v časopise playMOBIL. Vedle her z různých platforem jsou připraveny i tematické články a testy nových telefonů...

Recenze – mobilní hry

Z obálky časopisu se na vás zubí červík a je jasné, že Worms New Edition je stále tím, co od této hry očekáváme. Změn proti předchozím verzím není mnoho, grafické zpracování je ale mnohem učesanější a i skladba zbraní doznala změn. Nejvíce si však užijete v kolektivu – největší kouzlo má hra více lidí na jednom telefonu. Další výraznou hrou představenou v listopadovém playMOBILu je 4x4 Extreme Rally 2006, jež sice na první pohled není ničím výrazná, ale jakmile seženete kamarády s telefony, jež mají možnost využívat Bluetooth spojení, rázem se zábavnost zdvojnásobí. Bláznivých klání se mohou účastnit až čtyři hráči. Další volbou pro hráče se závodním srdcem může být Juiced Eliminator, jenž sází na tuning vozů. Klidnější nátury se mohou dočíst o oddechovém Crazy Minigolf Zoo či karetním World Series of Poker Texas Hold’em. Konečné verdikt těchto a dalších her najdete v novém playMOBILu.

Novinky

Rubrika novinek upozorňuje na řadu připravovaných titulů, které svým věhlasem hravě zastiňuje zmínka o mobilní verzi válečné akce Call of Duty 3. Krom toho se také majitelé Nintendo DS dozví o možnosti připojit svůj handheld na internet.

Reportáž

Také jsme byli v Brně a zpětně se ohlížíme uplynulým veletrhem. Jak se nám líbil Invex a co všechno nás nadchlo, se dozvíte v reportáži.

Další mobilní platformy

Co nového přináší rubriky věnované handheldům Nintendo DS a PlayStation Portable? Majitelé DS moc velký výběr nemají, a tak se musí spokojit s kolem průměru se pohybující dvojicí 42 All-Time Classics a Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team. Majitelé PSP jsou na tom s Splinter Cell: Essentials a Ape Academy 2 o poznání lépe.

Telefony

Sekce věnovaná mobilům nabízí kompletní přehled všech novinek na našem trhu a také nabízí testy aktuálních telefonů. Přečíst si můžete rozbory Motorola KRZR K1, Sony Ericssonu K610i, Nokie E50 a Nokie 6070.

Kompletní obsah časopisu naleznete na této adrese.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama