oznameni-playstation-4
Článek Oznámení PlayStation 4

Oznámení PlayStation 4

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

20. 2. 2013 23:00 2
Reklama

V noci ze středy na čtvrtek se pohnula kola herní historie. Společnost Sony v rámci své akce PlayStation Meeting 2013 představila novou konzoli PlayStation 4. Následník tradice slavné značky se předvedl jako výkonný stroj budoucnosti, který se díky PC architektuře přiblíží vývojářům a stane snadnějším na ovládnutí - a zároveň otevře cestu pro mnohem propracovanější a technicky preciznější tituly.

Oznámení PlayStation 4 jsme pro vás sledovali v přímém přenosu, který živě komentovali Tomáš Krajča, Zdeněk Princ a Petr Strecker. Záznam úvodního studia a samotné tiskovky si můžete prohlédnout zde:

V rámci tiskovky byla odhalena řada skvěle vypadajících her. Ať už jde o pokračování známých akcí Infamous: Second Son či Killzone: Shadow Fall, originální komiksovou arkádu Knack, ambiciózní projekt sci-fi akce Destiny od studia Bungie, skvěle vypadající fantasy RPG s pracovním názvem Deep Down, komunitní závodní hru DriveClub, indie projekt tvůrce skákačky Braid The Witness či fantasticky vypadající Watch Dogs, je rozhodně nač se těšit. Prohlédněte si v naší HrejTV všechny podstatné trailery z právě proběhnuvšího Playstation Meeting 2013. Dobře se bavte a pozor na vypadlé oční bulvy! ;-)

Infamous: Second Son

Destiny

Deep Down

DriveClub

Knack

Killzone: Shadow Fall



Watch Dogs

The Witness

Unreal Engine 4

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama