Ohlédnutí za Hrejfestem 2014
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Ohlédnutí za Hrejfestem 2014

Ohlédnutí za Hrejfestem 2014

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

28. 11. 2014 16:07 2
Reklama

Prvního listopadu se v pražském klubu #Opatovicka18 uskutečnil první ročník komunitního srazu Hrejfest, na který dorazila drtivá většina přihlášených a my tak mohli přivítat více než stovku fanoušků Hrej.cz. Po vyhodnocení celé akce přicházíme alespoň s krátkou reportáží a hlavně příslibem, že díky organizaci, která se zadrhla jen v úvodu kvůli malému výtahu, šlo všechno bez problémů a nemůžeme nic jiného, než celou slávu za rok zopakovat.

CO SE DĚLO?!

Pokud jste se nestihli včas zaregistrovat, nebo vám plány skřížila například nutná záchrana světa, či jiné, zcela jistě neodložitelné záležitosti, přišli jste o hodně. Už od dopoledne jsme na místě chystali veškeré zázemí, které sestávalo především ze stojanů s konzolemi Xbox One (děkujeme českému zastoupení frimy Microsoft a agentuře 4P&P!) a stojanů s Nintendo Wii U a Nintendo 3DS (tady děkujeme společnosti ConQuest za bleskovou akci a skvělou podporu!). Neménně podstatné místo pak zaujal i tým vývojářů ze studia FiolaSoft - jmenovitě ve složení Fiola, Gelu a Baty - kteří umožnili zahrát si jejich novou hru Blackhole v preview verzi a podle ohlasů nalákali spoustu fanoušků ke koupi. Součástí večera byla i prezentace s odhalením příběhového traileru téhle ambiciózní plošinovky.

Ohlédnutí za Hrejfestem 2014
i Zdroj: Hrej.cz

Na místo jsme dorazili i my patřičně vybaveni a prostor ke hraní rozšířili zejména o legendární Nintendo GameCube se hrou Mario Smash Football a PlayStation 2 a 4 s Mashed, resp. Singstarem. K tomu všemu nám hrála herní hudba a mohli jsme (sice s obavami o vaše zdraví a životy) jíst vynikající jídlo podávané na střeše. Bez zábradlí... Jistě, Hrej by po zcela určitě nechtěném pádu některého z fanoušků získalo obrovskou popularitu, ale pravděpodobně bychom si ji odešli užít kamsi do vězení :) Takže děkujeme za ukázněnost i starost o vlastní životy.

JAK TO PROBÍHALO?

Poté, co se většina z fanoušků přepravila do patřičného patra klubu #Opatovicka18, došlo na přivítání ze strany ředitele Burda Digital - Martina Marka - a následně všech přítomných členů redakce. Už v tomto bodě došlo na odpovědi některých otázek z řad fanoušků, ale oficiální část pokračovala podcastem, který sloužil k tomuto účelu mnohem lépe. Bohužel, jak už jste pravděpodobně stačili vypozorovat, záznam z mikrofonu použít nešel vůbec, a tak vám nabízíme alespoň punkovou verzi z kamery pro ty úplně nejvíc hardcore fandy Hrej.cz. Něco málo v ruchu stohlavého davu určitě uslyšíte a my slibujeme, že příště se nahrajeme lépe, jak s oblibou říkáte, profesionálněji.

Po oficialitách a formalitách jsme zahájili soutěž v Super Smash Bros. na 3DS za přispění organizátorů ze společnosti ConQuest a nutno říci, že i ti největší škarohlídi podlehli kouzlu téhle roztomile kompetitivní hry a připojili se. Soutěžilo se nejen o samotnou hru, ale také o celou řádku tematických cen, takže si skutečně mohl každý odnést "něco" z Hrejfestu.

MY + VY = VSL

Kromě toho pak samozřejmě probíhala volná zábava a nutno říci, že jsme odpovědli na tolik dotazů, že by to vystačilo na celý rok podcastů. V tomhle směru mela akce Hrejfest jednoznačně smysl a jsme rádi, že jsme vás mohli lépe poznat. Když prozradíme, že poslední vytrvalci odcházeli až dlouho po půlnoci, je to jen podtržení skvělého večera, který s vklubu #Opatovicka18 odehrál.

Ohlédnutí za Hrejfestem 2014
i Zdroj: Hrej.cz

Za celou redakci vám děkujeme za to, že se nebojíte vyjádřit svůj názor i nesouhlas s některými věcmi a že jste byli ochotní s námi celý večer diskutovat. U hraní "fotbálku" a Mashed s redaktory jsme si to navíc všichni mohli pořádně ujasnit a odejít s čistými hlavami, což byl hlavní účel celé akce. A jak už bylo řečeno v úvodu, i z těchto důvodů nestojí příštímu ročníku v cestě. Těšíme se, těšte se i vy, bude to opět stát za to!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama