Článek LEVEL 229: HLAVOU V OBLACÍCH

LEVEL 229: HLAVOU V OBLACÍCH

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

6. 4. 2013 22:00 9
Reklama

Na začátek dubna pro vás máme hned několik parádních zpráv. Jak už lze vytušit z obálky, s dubnovým číslem jsme naskočili na raketu a vyletěli do nebeských výšin. To dokazuje i počet recenzí, parádních novinek i bohaté konzolové a hardwarové sekce. A zatímco se jarní únava šíří jako žlutá chřipka, naše oční víčka podepřená párátky to opět dokázala! Ať už jste fanatičtí obyvatelé vzdušného města, dobyvatelé království či rozené mořské krysy, Level 229 si zaručeně užijete!

HRDINA JE NA KONI

Jak dlouho že jste nebyli v Antagarichu? V pohádkovém světě jedné z nejúspěšnějších tahových klasik Heroes of Might & Magic III se toho stane opravdu mnoho, a proto nás těší, že vám hru můžeme přinést na DVD v kompletní verzi i s oběma datadisky v podobě masivních balíčků Armageddon’s Blade a The Shadow of Death. Každý z nás má na Heroes III skvělé vzpomínky, my si je bohužel nevybavíme, protože se z našich těl po několikatýdenním maratonu hraní vytratily veškeré tekutiny.

ŘÍKEJ MI BOOKER

Za poslední půl rok vyšlo tolik kvalitních her, že si skutečně nemůžeme stěžovat na „vymírání druhů“, jak mnozí tvrdí ve spojení s kvalitou moderních her. I přesto se v davu jedinečných her najde titul, který opravdu vyniká. Hádáte správně, tou hrou je BioShock Infinite, která se dostala i na obálku dubnového čísla. Pavel Dobrovský dal hře pořádně zabrat a své dojmy shrnul na šesti parádních stránkách. Jeho hodnocení navíc vyzdvihuje unikátnost nádherně stylizovaného světa Columbie.

KORZÁR SE CTÍ A DÝKOU

Naskočte s námi do slaných vln Karibského moře, piráti totiž stále frčí! Assassin’s Creed IV chce pojmout zlatou éru pirátů takovou, jaká doopravdy byla. Piráti ve skutečnosti nebyli jen uslintaní sprostí plenitelé, spousta z nich také bojovala za svou nezávislost. A přesně o tom vypráví příběh Edwarda Kenwaye, bývalého námořníka, který se připojil do cechu vrahů, aby zastavil templářskou vzpouru. Black Flag je zároveň první hrou v sérii, která se podívá i na konzole nové generace, na což si připravila své tradiční zbraně – poutavý příběh, důraz na průzkum detailního prostředí a fluidní bojové mechanismy.

TÉMA

Kdy jste si do své oblíbené hry naposledy nainstalovali nějakou uživatelskou modifikaci? A kdy jste si naposledy takovou hru úplně přetvořili v něco zcela jiného? Máme pro vás inspiraci, téma čísla totiž pojednává o fenoménu herních modifikací, proto jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější balíčky pro Half-Life 2, Fallout: New Vegas, Skyrim a další hry. Ačkoliv si mnozí z nás nenechají na svou hru sáhnout, některé komunitní výtvory jsou skutečně prvotřídní a v mnohém překonávají i vývojáře.

REPRÁKY

Ne vždy se vám do pokoje vejdou opravdu velké audiosestavy. Co více, spousta modelů neposkytuje ani z poloviny tak dobrý poměr ceny a výkonu, jako právě tradiční a dnes velice oblíbené 2.1 sestavy, jež jsou na takové to domácí hraní zkrátka naprosto vyhovující. V našem velkém testu jsme se zaměřili na šest nejprodávanějších soustav. Na těch jsme přehráli hudbu, pustili nejnovější filmové pecky a hlavně je proti sobě poštvali při hraní her. Pokud tedy hodláte upgradovat své domácí ozvučení, máme pro vás skvělý tip na článek.

Nový LEVEL 229 jsou najdete na stáncích od 5. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama