Kane & Lynch 2: Dog Days Článek LEVEL 226: PLECHOVÁ KAVALERIE

LEVEL 226: PLECHOVÁ KAVALERIE

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

14. 1. 2013 23:00
Reklama

Konec světa? Na ten si v Levelu nehrajeme a leden byl nakonec mnohem silnější měsíc, než se mohlo během oslav Vánoc a Nového roku zdát. I v roce 2013 vám proto můžeme naservírovat obvyklou porci recenzí, preview a celou hromadu zajímavých článků ze světa nových i retro her. Zároveň také upozorňujeme na probíhající anketu Invaze o nejlepší hru uplynulého roku, ve které můžete hlasovat na stránkách magazínu Hrej.

OBA ZLÍ A OŠKLIVÍ

Než otevřete aktuální číslo časopisu, měli byste se mrknout na krabičku s plnou hrou. Slíbili jsme vám dva koledníčky a i když už je po Vánocích, sliby samozřejmě plníme! Kane & Lynch 2: Dog Days jsou naší lednovou hitovkou a u tohohle drsného představení byste rozhodně neměli chybět. Kromě výživné singleplayerové části totiž nabízí druhý Kane & Lynch hodně povedený multiplayer, po jehož hraní už nikdy nebudete takoví, jako dřív. Zároveň upozorňujeme, že hru si můžete díky steamovému klíči přidat do své digitální knihovničky her.

BUDUJEME SIMCITY

Preview čísla si střihnul Tomáš Krajča a podíval se na základy měst, která budete budovat v reinkarnaci slavné série SimCity. O hře už toho víme opravdu hodně a roztomilá grafika rozhodně není jediným důvodem, proč se na hru těšit. Jestli ale nejsou strategie vaším šálkem kávy, možná nepohrdnete prvními informacemi o druhém dílu hardcore RPG Dark Souls, případně novými zprávami z chystaného Tomb Raider.

KDYŽ HRY ZVUČÍ

Protože je začátek roku, sešla se nám v aktuálním čísle hned tři témata. To první jsme už naťuknuli v úvodu – INVAZE 2012. Hlasujte, pište, hodnoťte a čekejte na vyhlášení toho, kdo si jakou odnese cenu. Druhé téma je výživný souhrn 60 nejočekávanějších her tohoto roku, abyste podrobně věděli, na co se těšit. Her je opravdu hodně a ačkoliv to zní jako klišé, letošek aspiruje na jeden z nejsilnějších roků v historii. A nakonec zlatý hřeb – Navštívenka do světa hudbeních mágů – krásně zpracované téma o skladatelích, kteří se starají o hudbu ve hrách. A uznejte sami, není skvělé konečně přiřadit všem těm podmanivým tónům jméno a nějaký obličej?

MECHOVÉ ÚTOČÍ

Sekci recenzí otvírá už na tradiční desáté stránce článek měsíce, kterým je multiplayerová akce Hawken. Není zrovna obvyklé, že bychom free-to-play hře dávali tolik prostoru, Hawken si ale svoji kvalitou řekl o pozornost a byla by chyba, kdybyste hru alespoň nezkusili. Když nic, bylo to zadarmo. Z dalších recenzí musíme upozornit na DmC – Devil May Cry, kterou přinášíme jako první v České republice. Svoji pozornost ale můžete směřovat i k dalším povedeným hrám jako je Forge, Test Drive: Ferrari Racing Legends nebo Primordia. Pokud jste zaměření spíše na konzolové tituly, upozorňujeme ještě na test povedených PS1 her, které si můžete zahrát na aktuálním handheldu PlayStation Vita. Nevěřili byste, ale je opravdu z čeho vybírat i v kontrastu s novými tituly.

NEBOJTE SE WINDOWS 8

Rubriku hardwaru jsme tentokrát z větší části věnovali operačnímu systému Windows 8 a hrám, které si můžete v nových „woknech“ zahrát. Z testů pak vyzdvihujeme herní notebook MSI GX620 a monitor BenQ určený výhradně hráčům.

Nakonec tu máme retro sektor, který se od nového roku dočkal dvou kosmetických změn. Rubriku Zeměpis jsme vystřídali novinkou jménem Arzenál, ve které se podíváme zblízka na některou z ikonických zbraní klasických her. Druhá změna se týká rubriky Na pomezí dimenzí, kterou jsme vyměnili za Trestnou lavici – souboj dvou vývojářů, kteří se kvůli hrám kdysi pěkně hádali. Zbytek Retra je sestaven klasicky a neměli byste si nechat ujít making of Homeworldu a příběh nikdy nevydané hry Six Days in Fallujah.

Už ale dost řečí, sami jste určitě netrpěliví, jak to s Levelem vypadá v roce 2013. Takže hybaj do stánků, LEVEL 226 na vás čeká od 11. ledna!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama