Swashbucklers: Blue & Grey Článek LEVEL 216: Asasínská revoluce

LEVEL 216: Asasínská revoluce

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

5. 4. 2012 22:00
Reklama

Je duben, vývojáři se teprve nadechují před skokem do vod E3, ale pořád je o čem psát. Koncentrace velkých titulů sice není tak velká, jako koncem roku, ale z plejády recenzí si určitě svůj zajímavý kousek vyberete K tomu vám navíc přinášíme dvojici velkých preview, a kdyby to nestačilo, čekají vás konzole, hardware i nášup retro vzpomínání.

TROJITÝ NÁŠUP HER

Ještě než se ale pustíte do hraní, mrkněte na stříbrnou placku, kterou k časopisu přikládáme. Tento měsíc jsme ulovili trojici zajímavých her, kterým vévodí strategie Men of War: Gold edice navíc k původní hře přidává i datadisk Red Tide, takže vám tenhle opomíjený klenot určitě na nějakou dobu vystačí.

Chcete-li bojiště druhé světové války vyměnit za vesmír, můžete tak učinit ve druhé hře – Star Wolves 2, a kdyby ani tohle nestačilo, zažeňte nudu s legračními piráty ze hry Swashbucklers: Blue vs Grey.

SE ZABIJÁKEM DO AMERIKY

Jak už jste určitě poznali z naší modrobílé obálky, prominentní místo určené pro hru měsíce jsme tentokrát věnovali čerstvě oznámenému Assassin’s Creed III. Sepsali jsme všechny dosud známé informace a rozhodně se je nač těšit.

Druhé preview je pak ryze vojenské a soustředí se na pokračování zrestartované série Medal of Honor s podtitulem Warfighter V kratších novinkách jsme dali prostor dalším očekávaným kouskům, jako je nové SimCity, DiRT Showdown, ale nezapomněli jsme ani na čerstvé informace točící se kolem čtvrtého dílu konzolové legendy HALO.

PIRÁTI, TŘESTE SE!

Téma čísla se dotýká nás všech – na mušku jsme si vzali nepopulární systémy ochran proti kopírování, alias DRM. Petr Strecker sepsal vše podstatné, co se na tomto poli odehrálo a samozřejmě se nevyhnul ani bilancování, kde končí výhoda pro majitele legálních kopií, a kde začínají z nepřítomnosti DRM, nebo možnosti jej obejít, profitovat piráti. Zajímají nás i vaše názory, takže se nebojte reagovat třeba na Facebooku, nebo do redakční pošty.

VÁLKY, HOPSAČKY A ADVENTURY

Nápor velkých, tříáčkových her sice nepociťujeme, zato je tu ale dostatek místa pro menší a možná i zajímavější tituly Začněme například s Wargame: Evropská krize, povedenou hardcore strategii pro všechny milovníky moderního válčení. Není-li to šálek vaší kávy, co byste řekli na Vessel? Nezávislou hopsačku s perfektními mechanismy a krásnou stylizací? Nic? Tak vás určitě zaujme Yesterday, další adventura od mistrů z Pendulo Studios. Tak netradiční příběh a prolínání časových rovin se jen tak nevidí Co se týče konzolí, upustili jsme páru s destrukčními závody Twisted Metal, přežili katastrofu v I Am Alive a chodili pískem ve hře Journey.

NA VELIKOSTI ZÁLEŽÍ!

Ke hraní her nepotřebujete jen výkonný počítač, jste-li zastánci konzolí, určitě se vám hodí pořádná televize, takže jsme neváhali a pár zajímavých kousků pro vás otestovali. Je z čeho vybírat a nové modely vypadají opravdu k světu. V rámci hardwarové sekce jsme pak samozřejmě nezapomněli ani na dojmy z nového iPadu, se kterým si celý měsíc hrál Michal Rybka V oblíbené rubrice pak samozřejmě nechybí ani novinky ze světa gadgetů a PC komponent, ani hardwarová analýza třetího Mass Effectu.

LEVEL RETRO

Stále vnímáme zájem o rubriku retro, proto jsme si dali tento měsíc obzvlášť záležet s retro obálkou a soustředili se na témata, která vám mají co říci i dnes. Nechybí souhrn toho, co se stlalo v dubnu před mnoha lety, podívali jsme se na herní engine iMuse a zavzpomínali na Call of Duty, které nikdy nevyšlo. Jako bonus pak samozřejmě přidáváme i profil vývojářů z Hi-Rez a rozhovor s Markem Rosou z Keen Software House.

Takže konec řečí, žádné dlouhé okounění a šup do trafiky LEVEL 216 na vás už od pátku 6.4. netrpělivě čeká!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama