Článek LEVEL 212: Odhalte se

LEVEL 212: Odhalte se

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

14. 12. 2011 23:00 3
Reklama

Dlouhá léta bývá zvykem, že vás LEVEL nenechá ve štychu ani o Vánocích, a tak i letos uzavíráme rok třináctým číslem, abychom si odčinili všechny resty a pozvolna vás připravili na to, co můžete očekávat od roku 2012. Kromě recenzí her, které se nám z nejrůznějších důvodů nevměstnaly do prosincového vydání, pro vás máme jedno výživné preview, hranaté téma a kopec dalších zajímavých článků, které vám rozhodně nesmí ujít. Všechno ale popořadě.

PĚT PLNÝCH HER

Nejdříve se podívejte na dvojici DVD, které se nám koncem roku opět podařilo napěchovat až po okraj. Po nuceném ústupku z minulého čísla se vrací všechen videomateriál a k tomu jako vánoční dárek nabízíme rovnou pětici plných her. Dokázali jsme totiž přemluvit jindy málomluvného Abea a získali od něj celou Oddworldí kolekci nazvanou jednoduše Oddboxx. Ta obsahuje všechny čtyři dosud vydané hry série, které jednoznačně patří do zlatého fondu a jejich dohrání by si neměl nechat uniknout žádný správný pařan. A až vás Oddworld trochu unaví, pusťte se do hraní Xenus II – White Gold. Za ne moc provařeným názvem se nachází duchovní pokračování vynikajícího Boiling Pointu, což je samo o sobě zárukou dostatečné zábavy.

DUHOVÁ ŠESTKA

Věřte nebo ne, umíme zázraky, a takřka souběžně s oznámením nového dílu ze série Rainbow Six přinášíme dostatečnou porci informací, abychom z nich vyprodukovali rozsáhlé čtyřstránkové preview. Máte se opravdu nač těšit, hra vypadá zkrátka skvěle. Kromě ní jsme se ale v novinkové sekci soustředili i na další tituly – zahráli jsme si betaverzi Star Wars: The Old Republic, posvítili jsme si na Sniper: Ghost Warrior 2 i Spec Ops: The Line a zahráli jsme si nového Shanka.

FENOMÉN MINECRAFT

V listopadu se svého oficiálního vydání dočkal indie klenot Minecraft a nám zkrátka nezbylo nic jiného, než mu v aktuálním čísle věnovat celé téma. Soustředili jsme se jak na vznik prvotní myšlenky a celé pozadí vývoje, tak i současný stav hry, nejrůznější klony či napodobeniny a nezapomněli jsme ani na letmý vhled do budoucnosti společnosti Mojang. Zajímavé čtení, které u neznalých stoprocentně vyvolá hlad po vlastní Minecraft praxi!

EZIO STÁLE VE FORMĚ

Pěkné kulaté číslo 20 uvádí, kolik recenzí si našlo své místo v obsahu časopisu, a nebojte, nejedná se jen o nějakou bohapustou výplň. Z obálky na vás shlíží Ezio, což je jasným signálem, že se recenzí čísla stal hodně silný kalibr – Assassin’s Creed: Odhalení. Vojta Bednář se ztratil v uličkách Istanbulu a jeho dojmy z tohoto výletu byly více než pozitivní. Hned v závěsu se ale nachází další klenot – TES V: Skyrim – který možná není tou nejlepší hrou historie, ale i tak jsme se během jeho hraní rozplývali. A další hry? Co byste řekli na Saints Row The Third, NFS: The Run, L.A. Noire nebo Anno 2070? To všechno a ještě o chlup víc naleznete na obvyklém místě.

DOBREJ HARDWÉR

Poslední třetina časopisu je už tradičně věnována hardwaru a retru. V první sekci testujeme malé USB televizní tunery, herní notebook Goldmax Racer nebo telefon Nokia E7, v té druhé pak obracíme naše zraky do minulosti a zas a znovu vám připomínáme, jak že se to vlastně mělo s hrami v době, kdy někteří z vás ještě ani nebyli na světě.

NADUPANÉ DVD

Kromě zmíněné pětice plných her na DVD najdete opět našlapané rubriky, jak jste zvyklí – plno videorecenzí, trailerů, making of, machinimy a samozřejmě nechybí ani nový díl Level TV!

Užijte si svátky, pořádně oslavte Nový rok a nezapomeňte si koupit LEVEL 212. Na stáncích ho najdete už ve čtvrtek, 15. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama