level-210-brany-skyrimu-se-pooteviraji
A Vampyre Story Článek LEVEL 210: Brány Skyrimu se pootevírají

LEVEL 210: Brány Skyrimu se pootevírají

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

21. 10. 2011 22:00 2
Reklama

Během uzávěrky 210. Levelu bylo hlavním úkolem najít lék. Ne na nějaké obyčejné podzimní nachlazení, ale na předvánoční horečku, která cloumala každým, kdo jen na chvilku vkročil do redakce. Blížící se konec roku stupňuje napjatá očekávání a je jenom dobře, že jsme si mohli odbýt první velké pecky podzimu i zimy s předstihem. K tomu všemu vám nabízíme dvě po okraj zaplněná DVD a obvyklou dávku radosti a štěstí k tomu.

CHTĚLI JSTE TO, MÁTE TO MÍT

Už dlouho jste volali po tom, že byste jako plnou hru uvítali adventuru, a nám činí obrovskou radost tohle přání splnit. Zvlášť jedná-li se o tak skvělou záležitost, jakou A Vampyre Story bezesporu je. Kromě krásně stylizované grafiky vás tenhle kousek potěší i chytrým humorem a zcela zaručeně osvěží jinak pošmourné dny. A aby toho nebylo málo, pustit se můžete také do hraní střílečky s mixem dalších žánrů – The Precursors, která v ČR nikdy nevyšla, takže máte jedinečnou příležitost doplnit si sbírku! V letošním únorovém Levelu jsme hře udělili 8/10!

NA SKOK MEZI DRAKY A MNOHEM DÁL

Sekci novinek a preview jasně dominuje pátý díl ságy The Elder Scrolls, kterému jsme věnovali hned čtyři stránky. Na těch vás seznámíme s tím, co vás ve Skyrimu čeká a na co se v listopadu těšit. Nebyli to ale jen draci, zastříleli jsme si v Battlefieldu 3, zalétali jsme si s vrtulníky v Take on Helicopters, podívali se na zoubek druhým dílům Shank a Planetside a nezapomněli ani na blížící se vydání PC konverze L.A. Noire, kterou jsme okusili.

STRACH A HNUS VE VIDEOHRÁCH

Téma čísla si vzal na starosti Michal Rybka a vysvětlí vám, jak že se to má s tím násilím ve hrách, jak působí na lidský mozek a zda je nutné se něčeho obávat. Čtení je to velmi poučné, a nejen pro vás, hráče. Zkuste nechat přečíst tento článek třeba rodiče nebo jen reptající známé, možná změní názor.

HRDINOVÉ A JEJICH POHŮNCI

Recenzím listopadového čísla velí hrdinové, tedy lépe řečeno hra Might and Magic: Heroes VI, do které se pustil Tomáš Krajča. Se zápalem sobě vlastním hrál dnem i nocí, aby mohl vyřknout ortel, který příznivce série jistě potěší. Z dalších skvostů musíme zmínit Rage, střílečku z otevřeného světa od veteránů z id Softu, povedený návrat značky Driver a nečekaný úspěch válečné akce Red Orchestra 2. Samozřejmě, ne všechny hry od nás získaly to nejlepší hodnocení, určitě si ale mezi pestrou nabídkou najdete to své. A kdyby ne, nezapomeňte na konzole! Forza 4 se povedla náramně a ochutnávku preview verze Uncharted 3 jsme nechtěli dát z rukou.

TEST VELKÝCH A VÝKONNÝCH NOTEBOOKŮ

Druhá polovina časopisu je již tradičně věnována hardwaru a tematickým článkům a věřte, že ani na tomto místě jsme vás nešetřili. Ve velkém testu jsme proklepli ty největší a nejvýkonnější notebooky – dohromady se nám sešly stroje v ceně víc jak čtvrt milionu korun! Hardwarové tipy jsou pak samozřejmostí, nechybí test chladičů a výkonová analýza nového Drivera. Co se retro sekce týče, i ta je zčásti zaměřena na zmiňovanou závodně akční legendu, jde ale jen o jednu část z velké spousty zajímavého čtení. Nezapomeňte také, že tištěný obsah doplňují videa na druhém DVD, kde naleznete jak svoji oblíbenou Level TV, tak kopec videorecenzí a další zajímavé pokoukání.

Chcete snad ještě víc argumentů, proč skočit 21. října do trafiky pro nový LEVEL?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama