World of Goo Článek LEVEL 205: Ostrá jízda

LEVEL 205: Ostrá jízda

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

1. 6. 2011 22:00 5
Reklama

Ještě než sbalíme všechno vybavení a vydáme se vstříc výstavnímu centru v Los Angeles, je nutné připravit si dostatek prostoru pro všechna ta velká oznámení, která nás v rámci E3 nevyhnutelně čekají. Aktuální číslo Levelu je proto až po okraj naplněné nejčerstvějšími novinkami a recenzemi, abychom si nemuseli nechávat nic na příště a nenasekali si nějaké resty. Bez dlouhého otálení se proto pusťte do čtení a připravte se i vy na dvojitou červnovou nálož, bude to jízda!

2 DVD = 2 PLNÉ HRY!

Aktuální Level je z těch, které vás rozhodně nebudou šetřit. A začít můžeme hned DVD přílohou, kterou pro vás měsíc co měsíc pečlivě připravujeme. Co se týká plných her, budete se moci pustit do hraní skvělého akčního RPG Venetica o záchraně světa slečnou Scarlett. Pokud vám to ale nestačí, můžete si potrápit hlavu nad perfektní logickou hrou World of Goo, která sklízela ocenění jako na běžícím páse. A po dobře odvedené blátivé práci můžete oddychovat při sledování legendární Level TV a vlastních videí tak, jak je máte rádi.

ZA HRANICI VESMÍRU

Díky správnému načasování se nám podařilo vměstnat do sekce novinek opravdu žhavé kousky, pár z nich jsme si sami vyzkoušeli a nakonec přidali jednu akční lahodu. Konkrétně to znamená, že se v Levelu 205 dočtete o třetím dílu vojenské simulace Arma, nebude chybět první pohled na Modern Warfare 3 a také na slibně se tvářícího Hitmana: Absolution. Vlastní dojmy pak přinášíme z psychedelické Alice: Madness Retruns a hlavně druhého dílu české adventury Memento Mori. No a protože si Pavel Dobrovský tyká se Shepardem z Mass Effect, vytáhl z něj spoustu nových informací o třetím díle této úchvatné ságy, které věnujeme hned čtyři stránky.

ZACHRAŇME SVĚT!

Téma čísla si vzal opět na starost Vojta Bednář a volně navazuje na svůj článek z minula. Tentokrát se však zaměřuje na konkrétnější případy her, které doslova mění svět. Věděli jste například o tom, že můžete někomu v reálném světě splnit přání a pak si nechat splnit vlastní? Ne? Tak vidíte a čtěte, herní osvěta nabývá reálných obrysů.

ZAKLETÁ AUTA

Pohledem na obálku zjistíte, že hrou měsíce se stává nejnovější díl série DiRT. Ta postupně vytlačila Colin McRae Rally a přichází s důrazem na další, v mnohém bláznivější disciplíny. Letos se sice vývojáři zase trochu přiklonili k rallye, ale Gymkhanou se vrací k zajetému konceptu. Kromě DiRT 3 recenzujeme v novém Levelu druhého Zaklínače, takže po výživném preview z minulého čísla můžete spolu s námi začít i hodnotit. A nebudeme chodit kolem horké kaše, Zaklínač 2 je prostě pecka se zlatou hvězdou na čele. Vedle toho by vás ale měly zajímat další hry, jako třeba očekávaná PC verze Fable III, netradiční záležitost Cargo, roztomilí LEGO Piráti z Karibiku a v neposlední řadě také pravověrný simulátor DCS: A-10C Warthog, který vyvrací tvrzení o tom, že podobné hry už vymřely. A nezapomínáme ani na sekci konzolí, právě tam totiž naleznete velkou recenzi jedné z nejočekávanějších konzolových her roku – L.A. Noire.

GRAFIKY A PROCESORY

V tradiční sekci hardwaru jsme dali tento měsíc prostor rozsáhlému testu grafických karet, které nezruinují vaši peněženku a dodají počítači dostatečný výkon pro hraní nejnovějších her. Na výběr je toho opravdu hodně a je až s podivem, jak ceny za poslední rok rapidně klesly. Vedle toho jsme pro vás připravili také test procesorů, takže pokud vás pálí bota zrovna na tomhle místě, po přečtení našeho článku budete mít jasno.

DOZVUKY PORTALU

Retro sekce aktuálního Levelu se zaměřuje na hru Portal, zejména pak na její vznik a pozadí kolem tvůrčí skupiny z Digipenu. Zajímavé čtení posledních stránek navíc podtrhuje i rozhovor se skladatelem McCannem, který momentálně skládá hudbu k DeusEx: Human Revolution a má o tom všem co říct.

Potřebujete číst víc, abyste pochopili, že je aktuální Level znovu napěchovaný k prasknutí? Tak vidíte – LEVEL 205 na vás čeká v trafikách od 3. června!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama