Kane and Lynch: Dead Men Článek Level 182: psychonářez

Level 182: psychonářez

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

27. 8. 2009 22:30 70
Reklama

Plná hra na DVD, Kane & Lynch: Dead Men, je third-person akce dokumentující chaotické a násilí plné dobrodružství dvojice hodně podivných chlápků – pošahaného žoldáka a léčeného psychopata, kteří dobro a zlo rozlišují trošku jiným, brutálním způsobem než většina „normálních“ lidí. Zkrátka to je spojení vynikající akce s hodně povedeným příběhem, jako by ho napsal sám Tarantino. Pokud máte odvahu, vložte DVD A do mechaniky a vyčkejte na automatické spuštění instalátoru. Ještě připomínáme, že hra je v českém znění s titulky.

Das Kulomet, na ja!

Léto a slabé na hry? Naštěstí ne! Konečně jsme se dočkali finální verze Wolfensteina, kde jsme potkali a postříleli mnoho nacistů a nadpřirozených jevů. Jak se nám hra líbila, to už se dozvíte z recenze Vojty Bednáře. (Jen poznámka k titulku, ano víme, kulomet je Maschinengewehr. :-)) Z dalších recenzí vybíráme PC verzi počeštěné akce Red Faction: Guerrilla, na kterou jsme se po preview hodně těšili. Opomenuti nezůstanou ani stratégové s obchodnickou East India Company či politicko-vojenskou Hearts of Iron III. Na své si přijdou i milovníci stealth akcí v Death to Spies: Moment of Truth. Konzolisté naopak mohou například zjistit, jak dobré je japonské RPG Tales of Vesperia či nový sportovní set Wii Sports Resort.

Dej ty špinavý pracky pryč!

Tento měsíc jsme měli možnost osahat hned několik chystaných her, které se dají bez obav označit za „velké“. Navštívili jsme studio Infinity Ward v Los Angeles, abychom si vyzkoušeli chystanou střílečku Call of Duty: Modern Warfare 2. Dále se nám do rukou dostalo špionážní akční RPG Alpha Protocol a jeho hratelná verze nás hodně zaujala. A zapomenout bychom neměli ani na to, že jsme kvůli vám skrz na skrz prošmejdili preview verzi závodní hry Need for Speed Shift, jejíž vydání je již doslova za dveřmi.

A krom novinek jsme stihli i pár zápisků z kolínského GamesCom, který se konal v době uzávěrky. Dobrá zpráva je, že náš tým na místě pilně pracoval a s videomateriály a reportážemi se setkáte v příštím Levelu.

To bylo tenkrát, když...

Hlavní téma se jmenuje „Vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět o videohrách“ a Martin Bach s Pavlem Dobrovským sepsali všechny možné zajímavé i nepodstatné informace a historky z herního světa. Některé nejsou pravdivé, jiné těžko ověřitelné, jisté je, že si dávno žijí svým životem. Pro odvážlivce jsme doplnili kviz, ve kterém si mohou sami zjistit, jak na tom jsou se znalostmi poměrů v herním průmyslu.

A nezaostává ani druhé téma umístěné v sekci hardware. Michal Rybka si posvítil na slibované technologie, které už tu dávno měly být, ale nestalo se tak. Kde se stala chyba, proč se zadrhly a jak je možné, že je ještě nevyužíváme, když nám měly tolik ulehčit nebo přinést tolik blaha? Když už jsme u hardwaru, tak ještě upozorňujeme na velký test 1TB pevných disků, z něhož se například dozvíte, jaký model nabízí nejlepší poměr cena-výkon, který naopak nejméně topí, či dostanete tip na ekologicky šetrné harddisky.

2×8=16 GB dat na DVD

Plná verze Kane & Lynch: Dead Men nám tentokráte vycucla pěkného místa a zbylo jen na demoverzi Batman: Arkham Asylum. Video DVD je však našlapané, jak jste zvyklí – od redakčních rubrik přes redakční Level TV, sadu videorecenzí až po napěchovaný speciál s řadou reportáží (Mass Effect 2, Wolfenstein, Batman...) a prezentací (Mafia II, CryEngine 3 atd.).

LEVEL 182 – v pátek 28. srpna čeká jen na vás!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama