level-163-got-h-icka-trilogie-konecne-zavrsena
Gothic III Článek LEVEL 163: Got(h)ická trilogie konečně završena!

LEVEL 163: Got(h)ická trilogie konečně završena!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

13. 3. 2008 23:33 18
Reklama

Herní sucho pominulo a konečně přicházejí dlouho očekávané tituly, od nichž jsme si mnohé slibovali. PC scéna ožívá s příchodem Assassin’s Creed a k tomu se objevují dvě akce, jež pravidelně plnily stránky časopisu a DVD přílohy – Frontlines: Fuel of War a Turning Point. Navrch jsme přihodili slíbený třetí díl RPG Gothic 3. A co dalšího můžete v Levelu 163, jenž vychází právě dnes, 14. března, najít? Snažili jsme se, aby skladba byla co možná nejpestřejší. Posuďte sami...

 

LEVEL 163: Got(h)ická trilogie konečně završena!
i Zdroj: Hrej.cz
 

Šplhoun Altair

Už nemusíme konzolistům tiše závidět. Konečně máme svoji verzi Assassin’s Creed, která obsahuje i nějaké ty bonusy navíc. Jak vypadá PC verze hry a co všechno nového obsahuje, se můžete dozvědět z podrobné recenze či se případně podívat na videorecenzi umístěnou DVD. Jak už jsme se zmínili v úvodu, došlo také na očekávané a odkládané akce Frontlines a Turning Point. Stejně jako v případě Assassin’s Creed naleznete i k nim odpovídající videomateriál na DVD příloze. Ale tím nášup recenzí nekončí, naopak. Příznivci seriálu Ztraceni se mohou těšit na zhodnocení hry Lost: Via Domus vytvořené na motivy seriálu. Naopak staromilci ocení adventuru Jack Keane. Z dalších recenzí vypíchněme už jen například akci The Club, strategii Imperium Romanum či další epizodu ze seriálu poblázněných postaviček jménem Sam a Max (epizoda Chariots of the Dogs).

Gothic! Tři!

Je třeba ještě něco dalšího dodávat na adresu hry Gothic 3? V okamžik svého vydání trochu předběhla dobu a to nejen náročností na výkon počítačů, ale také neodladěností. Verze, kterou vám na Level DVD nabízíme je nejen v češtině, ale také spolu s ní přinášíme poslední patch. Opravný balíček neodstraňuje pouze chyby, ale také přidává nové funkce. Spolu s Gothic 3 je provázána i novotou vonící rubrika Restart, která se tomuto RPG věnuje. Dozvíte se nejen jakým způsobem proniknout do obrovského světa Gothicu, ale také kde hledat nějaké ty ukryté bonusy atd.

Nejen vysmáté téma

Ač se to na první pohled nemusí zdát, humor se z dnešních her pomalu a potichu vytrácí. Jak je to možné? Kolikrát v životě jste u hry dostali opravdový záchvat smíchu, ptá se v tématu čísla Honza Horčík. Vždyť ve starých hrách to humorem jen sršelo, a pokud nevíte, o jaké tituly se jedná a kdo se s nimi zapsal do historie, můžete se těšit na přísun informací. Nebo si jen tak zavzpomínat. Druhé téma jistě ocení šťouralové (v dobrém slova smyslu) a ladiči – titulek Ladíme mašinky je v souvislosti s herními PC zcela jasné. Poradíme vám, jak udržet počítač a operační systém v kondici, či jak napomoci k ještě lepším výsledkům ve hrách.

Sporadické novinky? Kdepak!

Will Wright je bezesporu legenda. Jeho Sim hry se drží stále neutuchajícímu zájmu. Jenže my se zajímáme o jeho zatím nedokončený titul Spore. Tentokrát jsme měli možnost navštívit vývojáře v Londýně a vyzkoušet hratelnou verzi Spore. Výsledkem je podrobné preview v časopise doplněné o videorozhovor na DVD. A jako bonus jsme do rubriky osobnost zařadili pozoruhodného skladatele Briana Ena, jenž se na Spore podílel na unikátním hudebním doprovodu.

A přece se točí

DVD přílohy nabízejí stabilní porci herní zábavy. Vedle plné verze Gothic 3 v češtině a výše zmíněných materiálů na DVDčkách naleznete demoverze aktuálních her, hry zdarma, v sekci Level TV se objeví další výherci soutěže Hard Level a řada dalšího doprovodného obsahu a materiálů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama