level-161-emzaci-utoci
Článek LEVEL 161: Emzáci útočí!

LEVEL 161: Emzáci útočí!

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

17. 1. 2008 23:23 20
Reklama

Taky vám vaši rodiče a prarodiče vždy prvního ledna připomínají staré známé pořekadlo: Jak na nový rok, tak po celý rok? Jestliže se toto přísloví má týkat i Levelu, pak vězte, že se máte na co těšit. Nový rok jsme totiž přivítali celou řadou více či méně viditelných grafických a obsahových změn. Připravili jsme nové rubriky, grafické prvky a úpravy některých stávajících součástí časopisu. Určitě si všimnete třeba upgradu novinkového LevelUPu, velkých rozhovorů s osobnostmi herní scény a také Undegroundu – vylepšené verze Lidové tvořivosti. A tím povánoční nadílka nekončí...

Emzáci útočí!

Mimozemští podivíni jsou možná nebezpeční a nevítaní... Ovšem ve strategii UFO: Aftershock, která navazuje na první díl Aftermath, budou blízká setkání třetího druhu mimo jiné napínavá a zábavná. Na DVD příloze naleznete plnou verzi této strategické hry, jež vás přenese do budoucnosti, kde se musíte setkat s nepříliš přátelskými potvorami z vesmíru. Je čas získat zpátky nadvládu nad Zemí, kterou tyto obludy ovládly. A ještě jedna dobrá zpráva: hra je kompletně v češtině včetně dabingu.

 

LEVEL 161: Emzáci útočí!
i Zdroj: Hrej.cz
 

Poddejte se Tiberiu!

Kromě plné verze UFO: Aftershock vás v novém čísle Levelu čeká spousta informací o herních novinkách. Obálku obsadila FPS Tiberium, o které zjistíte více v preview Honzy Horčíka. Ten poslal vývojářům několik desítek šťouravých otázek, takže jsme se o Tiberiu dozvěděli spoustu zajímavých a nezřídka dosud neznámých informací. V dalším velkém rozhovoru, který si nemůžete nechat ujít, jsme získali také podrobnosti ke hře Mata Hari. A abychom přidali i něco navrch, představíme vám zbrusu nový díl série Tomb Raider. Další dobrodružství Lary Croft s podtitulem Underworld si vysloužilo detailní čtyřstránkový rozbor. Při výčtu toho nejlepšího z časopisu ovšem nesmíme zapomenout také na překvapivě plnou rubriku recenzí, do níž se vešly první hry vydané začátkem nového roku, i „resty“ z roku minulého. Konkrétně jsme dlouhé hodiny strávili jnad hrami jako Simon The Sorcerer 4, Sinking Island, Juiced 2, Stranger, či Sherlock Holmes versus Arsene Lupin.

Herní lékař

Myslíte, že hry jsou jen zábavou pro určitou komunitu nadšenců trávících nad myší a klávesnicí dny i bezesné noci? Kdepak, téma Vladana Růžičky vás přesvědčí o tom, že také promovaní inženýři... pardon, doktoři... jsou příznivci počítačových titulů. A lékaři by vám jistě potvrdili i pravdivost rčení „Ticho léčí“. Není tedy nad to si pořídit PC, které nevydá ani hlásku a nebude vás rozčilovat nadbytečným hlukem. Více se dozvíte v tématu, které dopodrobna zpracoval náš hardwarový mág Vašek Vlček.

HARDvideo

Na závěr ještě nesmíme zapomenout na vyhodnocení soutěže Hard Level. Zde vám výsledky prozrazovat nebudeme, ale můžeme konstatovat, že kvalita i počet účastníků této akce nás příjemně překvapila. Vítězný snímek si našel své místo i na našem video DVD, kde najdete samozřejmě i tradiční várku videorecenzí, retro videí, novinek, machinim, apod. Datovému DVD pak kromě plné hry vládne i obří hratelná demoverze Zaklínače, kterou vám Level jako první české herní médium přináší v kompletní české verzi.

KOMPLETNÍ OBSAH ČASOPISU VČETNĚ DVOU DVD 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama