Splinter Cell: Conviction Článek KOKTE3JL #02: kávová krize a skotští dudáci

KOKTE3JL #02: kávová krize a skotští dudáci

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

2. 6. 2009 22:22
Reklama

Hra dne

Luke
Super Mario Bros pro Wii - sázka na kvalitu a líbí se mi staromilský koncept v moderním podání. Krom toho jsem vždycky chtěl být součástí úderné jednotky houbiček.

Blixa
Po tiskovce Sony možná až rychle zapomenutý Uncharted 2. Jak bylo řečeno už na konferenci – tohle je opravdu asi nejhezčí grafika na výstavě.

Událost dne

Luke
Srážka s Cliffem Bleszinskym, který se zrovna jako urvaný z řetězu potácel kolem stánku Xbox 360. Jsem rád, že jsem mu na tu nohu nedošlápl. To bych asi nic už nenapsal a nesestříhal.

Blixa
Pětiminutový komentář člověka jménem Nathan Lee Jackson k videu ze Splinter Cell: Conviction. Tenhle člověk je nový Paul Barnett! Jestli bude čas, skočíme ho zítra natočit, protože i když neříká nic nového (prezentace je normálně veřejná), forma stojí za to.

Hláška dne

Luke
„U me zatim vede Monkey Island, co vy?“ konkurence špicluje po instantním mesenžerovi.

Blixa
„Huhgaagfhgfafhgafhgafghlkafkglhkl“ Přesně tak zněl můj vlastní komentář k E3 videoblogu poté, co jsme jej stáhli z kamery. Jak jsem chodil po výstavišti, nechtěně jsem hýbal konektorem u přijímače bezdrátového mikrofonu a znělo to tak, jako bych E3 navštívil po patnácti pivech a čtyřech vodkách.

Celebrita dne

Luke
Asi by bylo divné říci, že někdo jiný, než Shigeru Miyamoto. Pětasedmdesát minut v jeho společnosti bylo nejkrásnější hodinou a čtvrt dneška.

Blixa
Celebritu dne jsem neviděl. Na stánek EA jsem totiž naneštěstí přišel pozdě na to, abych si potřásl rukou s Alexejem Pažitnovem, který zde vedl veřejnou debatu o novém Tetrisu.

WTF moment dne

Luke
Když došly elektrické zásuvky a kafe v press centru. Vždyť tím jsou novináři poháněni!

Blixa
U stánku progamingové pseudocelebrity Fatal1tyho se rozdávaly sluchátka zadarmo. Novináři se mohli utlouct a vypadalo to tam spíše jako v Brně na Invexu než na herní výstavě pro lidi z branže.

Průšvih dne

Luke
Lost in L.A. To si takhle člověk vyrazí pro krabičku cigaret a po pár pravoúhlých zatáčkách (pouliční plán centra je podle pravítka) se beznadějně ztratí. SMSka Martinovi: "Jsem na rohu Flower street a deváté ulice a vůbec nevím, jak zpátky na výstaviště," byla málem odeslána. Málem.

Blixa
Nevyšel nám potenciálně zajímavý rozhovor u Microsoftu. Na stánku nás posílali od čerta k ďáblu načež nám bylo oznámeno, že o onom utajoveném interview s utajovaným člověkem o utajovaném projektu nic nevědí.

Zážitek dne

Luke
Martin koupil jídlo na celý večer. Dvě igelitky. Málo Redbulla.

Blixa
Přecházím mezi Convention Center a Nokia Clubem abych vyzvedl Luka po skočení tiskovky Nintenda. Najednou vidím týpka, který má na zádech přilepený plakát s logem nějaké herní firmy, o které jsem v životě neslyšel a na jejíž název už si nevzpomenu ani nyní. Absolutně netuším proč, ale hraje na dudy. Na pravé skotské dudy. Uprostřed Los Angeles. Uvidíme, jestli tam bude i zítra, mohl by to být zajímavý příběh.

Sledujte náš E3 2009 speciál: původní videa z LA, dojmy Martina Bacha a Pavla Dobrovského, komentované fotografie, Twitter feed a záplavu novinek, trailerů a screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama