Jak sledovat E3 2014 na Hrej.cz
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Jak sledovat E3 2014 na Hrej.cz

Jak sledovat E3 2014 na Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

2. 6. 2014 15:23 6
Reklama

Do zahájení veletrhu E3 2014 sice zbývá ještě týden, ale situace se každým rokem opakuje. Vývojáři se chtějí ještě před vypuknutím celé akce pochlubit novinkami, strhnout na sebe pozornost a třeba si i udělat prostor k tomu, aby se během E3 mluvilo jen o těch největších titulech. Ať už tedy a předčasnými úniky a oznámeními stojí cokoliv, rozhodli jsme se s týdenním předstihem spustit náš speciál a připravit vás na všechno, co budete moci na Hrej.cz sledovat.

E3 2014 ŽIVĚ

V první řadě nám jde o přehlednost a dostupnost informací, kterých bývá během E3 opravdu hodně. Mnohdy tolik, že je není možné sledovat všechny a často se stává, že záplava aktualizací odsune důležité zprávy z hlavní stránky kamsi do pozadí, kde je můžete lehce přehlédnout. Letos jsme se proto rozhodli rozdělit zpravodajství na dva vzájemně propojené celky, v rámci kterých vás budeme rychle i podrobně informovat o všem, co se v Los Angeles šustne.

Novinkou je živý blog na intiutivní adrese e3.hrej.cz, který se stává srdcem našeho E3 zpravodajství a umožňuje nám zaměřit se i na krátké, byť stále velmi zajímavé informace od obrázků a videí, přes odkazy na podrobné články, až po útržky z rozhovorů a fotky přímo z LA. O jeho provoz se bude primárně starat Jirka Bigas a responzivní podoba blogu vám navíc umožní všechno pohodlně sledovat i na mobilních zařízeních, takže by vám skutečně nemělo uniknout vůbec nic.

Jak sledovat E3 2014 na Hrej.cz
i Zdroj: Hrej.cz

Další nosnou částí zpravodajství jsou samozřejmě vlastní články a novinky, které budou podrobněji rozpracovávat informace ze živého blogu a nabídnou ucelený vhled do detailů o konkrétních hrách a technologiích. Jejich množství budeme díky tomu moci držet na rozumné úrovni, takže byste neměli vypadnout z rytmu ani v případě, budete-li se muset během pracovního dne věnovat jiným povinnostem.

E3 VIDEA

A i kdyby se stalo, že se vám nit přeci jen přetrhne, budete se moci vrátit zpět na koleje díky videím, které mají na Hrej.cz svoji několikaletou tradici. Ani letos nepolevujeme a pouze upravujeme podobu video zpravodajství vašim potřebám. Celou výstavou vás proto bude provázet novinkový souhrn Tři z E3 Jardy Möwalda, který si bude brát v pravidelném rytmu do hledáčku tři zajímavé aktuality a během několika minut vám sdělí vše podstatné. Samozřejmostí pak budou i živé přenosy z tiskových konferencí, které budeme v obvyklém složení komentovat a doplňovat zajímavými postřehy. Jízdní řád všech videí včas odhalíme, pokud jste ale zvyklí sledovat náš kalendář či sociální sítě, budete o všem podrobně informováni.

Druhou, neméně podstatnou částí mince, jsou ale samozřejmě materiály přímo od Zdeňka z Los Angeles, odkud pro vás budeme mít přichystáno hned několik tematických videoblogů denně a ke slovu samozřejmě přijdou i rozhovory s jednotlivými tvůrci těch nejočekávanějších her. Itinerář prezentací a schůzek je opravdu nabitý, stále jej doplňujeme, už nyní vám ale můžeme slíbit vlastní dojmy z her jako Call of Duty: Advanced Warfare, Evolve, Alien: Isolation, Evil Within a celé spousty dalších.

POJEĎTE S NÁMI!

Celé zpravodajství z E3 by ovšem nebylo kompletní bez vás, našich čtenářů a diváků, takže vás vyzýváme k aktivitě a nabízíme vám například možnost pokládat otázky jak jednotlivým redaktorům v Praze, tak Zdeňkovi do Los Angeles. Při vhodných příležitostech vám na ně budeme odpovídat a reagovat, ať už v živém blogu, videích, anebo přímo v článcích. Výsledkem našeho vzájemného snažení by mělo být ucelené, pohodové zpravodajství, zpracované hned několika způsoby tak, aby si každý z vás vybral tu nejpřijatelnější variantu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama