INVAZE 2014 – NEJLEPŠÍ HRY ROKU
i Zdroj: Hrej.cz
Článek INVAZE 2014 – NEJLEPŠÍ HRY ROKU

INVAZE 2014 – NEJLEPŠÍ HRY ROKU

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

11. 1. 2015 10:30 141
Reklama

Začátek roku jsme už stačili všichni v redakci vstřebat a po výživné debatě nad nominovanými hrami je na čase udělit rozkaz invazním vojskům k akci. Věřte nebo ne, anketa Invaze o nejlepší hry roku letos načíná svůj 12. ročník a je tak bez pochyby jednou z nejtradičnějších v České republice. S vědomím tohohle pěkného faktu jsme přípravám na letošní hlasování věnovali opravdu hodně času a věříme, že lehce inovovaný formát vám bude vyhovovat. V následující anketě jsme pro vás pečlivě, po vytrvalých bojích a samozřejmě i drobných neshodách vybrali hry do jednotlivých kategorií, které jsou plošně rozděleny do celého spektra, kterému se na Hrej.cz věnujeme.

Mezi nominované na nejlepší hru roku 2014 jsme tedy symbolicky umístili 14 titulů, hojně zastoupeným žánrům jsme věnovali míst 10 a slabším, rozhodně však ne nezajímavým kategoriím míst 5. Už teď je mi jasné, že se nedokážeme zavděčit všem, v našem rozhodování ale zvítězila přímost volby nad tříštěním výsledků o další a další tituly, které byste si mohli sami do jednotlivých kategorií dopisovat. Za celou redakci tedy pevně věřím, že čtenářská část hlasování proběhne hladce a hlavně za vaší hojné účasti.

Není to však pouze tato část hlasování – do bojů o vyhlášení nejlepší hry roku a celé řady vedlejších kategorií se v příštím týdnu pustíme i my. Pokud jste už v minulosti spolu s námi do Invaze vstoupili, určitě víte, že jde o kategorie jako nejsilnější moment, grafika, příběh, hudba a spoustu, spoustu dalších. Na vaše i naše rozhodování si dáváme týden, po kterém se dostane ke slovu slavnostní vyhlášení, které letos zpracujeme tak, abyste si u něj mohli v klidu sednout k televizi. Budete tak moci být svědky bezprostředních reakcí a živé debaty, okořeněné o přehlednou statistiku hlasování a jednotlivé výsledky.

Díky za vaší pozornost, rozchod!

Zdeněk, velitel invazních vojsk

ZAHÁJENÍ HLASOVÁNÍ: 11. 1. 2015

KONEC HLASOVÁNÍ: 18. 1. 2015

Vybírejte vítězné hry v jednotlivých kategoriích, do nichž jsme nominovali čtrnáct, deset, resp. pět kandidátů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama