invaze-2012-nejlepsi-pc-hry
Assassin's Creed 3 Článek Invaze 2012: nejlepší PC hry

Invaze 2012: nejlepší PC hry

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

7. 2. 2013 23:00 3
Reklama

Do konce ledna jste měli možnost hlasovat v tradiční anketě Invaze 2012 a vybírat ty nejlepší hry roku. Vyhlášení otevíráme kategorií osobních počítačů. První desítce tentokrát vévodily zejména mainstreamové tituly. Že je u nás mimořádně oblíbenou značkou, potvrdil v hlasování Assassin's Creed III. Překvapením může být druhé místo Far Cry 3, na třetí pozici se umístila nejlepší nová IP loňského roku, stealth akce Dishonored. Až ve druhé desítce najdeme indie záležitosti typu Walking Dead, Legend of Grimrock či Botanicula...

1. Assassin's Creed III
Nový Assassin’s Creed potvrdil své kvality i ve vašem hlasování a stal se nejlepší hrou tohoto roku.
recenze Hrej

2. Far Cry 3
Otevřený ostrov a na něm celá řada zajímavých postav, nejen to je Far Cry 3. Dle vašeho hlasování úspěšně navázal na předchozí dva díly.
recenze Hrej

3. Dishonored
Dishonored vdechuje nový život stealthovým akcím a detailně propracovaným světům. Dlouhou dobu tu nebyl tak originální titul!
recenze Dishonored

4. Mass Effect 3
Větší tempo, monumentálnější hrozba, dynamičtější akce a silnější emoce. Velkolepé finále jedné z nejlepších herních sci-fi ság.
recenze Hrej

5. Zaklínač 2: Vrahové králů (RE)
Skvělé RPG pro dospělé hráče, které nadchne díky absenci klišé a výtečnému příběhu. Rozšířená edice je luxusním balením zbaveným chyb.
recenze Hrej

6. Diablo III
Jediný vážnější minus téhle hry? Pravděpodobně si budete muset koupit novou myš a možná taky nový prst, který se stará o klikání.
recenze Hrej

7. Borderlands 2
Chytlavý systém zlepšování schopností a nacházení nového vybavení má grády sám o sobě. Borderlands 2 to však dotahují ad absurdum.
recenze Hrej

8. Max Payne 3
Max Payne je bůh a vůbec nevadí, že ne zrovna dobrý. V současnosti jde o nejzajímavější akční postavu a jednu z nejlepších akcí na trhu.
recenze Hrej

9. XCOM: Enemy Unknown
Nechte se unášet atmosférou nelítostné války mezi lidmi a emzáky! XCOM se vrací v plné síle, i když už to není takový sandbox jako dřív.
recenze Hrej

10. Hitman: Absolution
Do posledního puntíku vypiplaná hra, která sází na dospělá témata a uvěřitelné situace. Hitman: Absolution se vrátil v plné parádě.
recenze Hrej

DRUHÁ DESÍTKA
11. The Walking Dead Season 1
12. Call of Duty: Black Ops 2
13. Alan Wake
14. Guild Wars 2
15. DOTA 2
16. FIFA 13
17. Risen 2: Dark Waters
18. Botanicula
19. Legend of Grimrock
20. Star Wars: The Old Republic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama