HrejFest 3.0 je za dveřmi!
i Zdroj: Hrej.cz
Článek HrejFest 3.0 je za dveřmi!

HrejFest 3.0 je za dveřmi!

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

17. 9. 2018 13:09 4
Reklama

Rok se s rokem sešel a my bychom se s vámi chtěli taktéž znovu sejít. Zkušenosti z loňského roku, kdy se sraz protáhl do ranních hodin a ani tehdy neztrácel potřebnou šťávu, hovoří jasně - popovídat si u piva, na dvoře u cigára nebo u arkádového automatu funguje líp než v internetové diskuzi. 

Proto bychom vás chtěli srdečně pozvat na HrejFest 3.0, který se bude konat 29. září na stejném místě jako loni, tedy v Joystick baru v Jindřišské ulici v centru Prahy. Těší se na vás velmi početný ansámbl autorů Hrej.cz, několik flipperů, WiiU se Super Smash Bros a arkádové automaty s klasickými herními legendami. Pokud se chcete zúčastnit a máte svůj profil na Facebooku, moc nás potěší, když zamíříte na tento odkaz a potvrdíte svou účast.

Akce je stejně jako minule plánovaná na sobotu, abyste kvůli nám nemuseli plýtvat dovolenou a měli jeden den na vzpamatování před návratem do pracovního procesu. Scházet se začneme ve čtyři hodiny odpoledne a akce potrvá, dokud bude obsluha ochotna obsluhovat. Z minulého HrejFestu jsme odcházeli někdy kolem páté ráno, takže se nemusíte bát, že by šlo o akci "na otočku". 

Doufáme, že dorazíte v hojném počtu a s dobrou náladou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama