HrejFest 2
i Zdroj: Hrej.cz
Článek HrejFest 2

HrejFest 2

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

11. 8. 2017 09:23 4
Reklama

Určitě si vybavujete, že jsme v přeposledním shrnutí donate programu učinili celou řadu slibů. 24hodinový stream proběhl, formát Dohrajte s námi je v plném proudu, na tričkách se usilovně pracuje, a to poslední, co zbývá, je setkání se čtenáři. A to se blíží mílovými kroky, takže je čas seznámit vás s tím, jak to celé bude probíhat.

HrejFest 2 proběhne příští sobotu, tedy 19. srpna. Konat se bude v baru Joystick v Jindřišské ulici v Praze, kousek od Václavského náměstí, tedy přímo v centru, abychom vám usnadnili cestu. Akce vypukne v šest hodin večer a potrvá jak věříme až do rána. Nebo do okamžiku, než nás obsluha vyprovodí ze dveří. Co se týče programu, kromě družného hovoru s námi a s vašimi kolegy z diskuzí si budete moci zahrát na klasických arkádových automatech, připraveny jsou pinballové stoly a změřit síly lze například v Super Smash Bros.

Pokud se akce chcete zúčastnit, zamiřte prosím na náš Facebook a přihlašte se do již vytvořené události. V případě, že účet na této sociální síti nemáte, pošlete nám mail na adresu redakce@hrej.cz. Kapacita baru je zhruba 120 lidí, v případě, že se zájemců přihlásí více, budeme muset přikročit k náhodnému výběru. Hlaste se tedy prosím jen v případě, že jste si jisti, že se můžete zúčastnit. Předem upozorňuji, že akce není hrazena z donate a není jen pro donátory, přihlásit se tedy může naprosto kdokoli. Co se týče účasti z naší strany, měli byste se na srazu potkat se všemi autory, kteří se aktuálně na obsahu Hrej podílejí.

V případě jakýchkoli dotazů či nejasností prosím pište na mail pavel.makal@hrej.cz. O místě konání se můžete více dozvědět pod tímto odkazem. Budeme se na vás moc těšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama