Gamescom 2014 ŽIVĚ
i Zdroj: Hrej.cz
Článek Gamescom 2014 ŽIVĚ

Gamescom 2014 ŽIVĚ

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

11. 8. 2014 15:39 10
Reklama

Léto se nese ve znamení dvou velkých herních událostí a zatímco E3 je již daleko za námi, na dveře klepe německý Gamescom! Celá akce nabývá každoročně větších a větších rozměrů, což má letos poprvé za následek uspořádání klasických konferencí tří velkých firem - Microsoftu, Sony a Electronic Arts. Společně s nimi pak očekáváme menší i větší úpravy dosud známých informací o již představených hrách a samozřejmě i zcela čerstvá odhalení. Aby vám neuniklo nic podstatného, přinášíme vám přehledný rozpis toho, co můžete v tomto týdnu na Hrej.cz očekávat a garantujeme vám, že díky našemu servisu nepřijdete o nic podstatného.

TISKOVÉ KONFERENCE

Jak už bylo zmíněno v úvodu, Gamescom letos poprvé zakusí atmosféru klasických konferencí alias media briefingů, v rámci kterých nás lidé z Microsoftu, Sony a Electronic Arts budou informovat o novinkách v jejich herním portfoliu, kam samozřejmě spadají jak samotné hry, tak zcela logicky i konzole Xbox One, resp. PlayStation 4. Největším tématem posledních dní je bezesporu cena a je velmi pravděpodobné, že se jejího snížení dočkají oba systémy.

Konkrétně by se v případě Microsoftu mělo mluvit o již představených titulech, očekáváme detaily o Quantum Break a kromě toho přijdou ke slovu i informace o nezávislých titulech v programu ID@Xbox. Sony už týden dopředu láká na návrat hororovky Until Dawn, mluvit se bude samozřejmě i o Destiny a chybět nebudou i tituly jako DriveClub nebo LittleBigPlanet 3. Vývojáři z Media Molecule by pak měli představit svůj nový titul a samozřejmě dojde i na oznámení dalších PS4 předělávek, na které začínají být hráči poněkud alergičtí. Co se týče Eletctronic Arts, mimo nálože očekávaných sportovních titulů se pozornost ubírá směrem k projektu Shadow Realms, za kterým by měli stát vývojáři z BioWare a zapomenout nesmíme ani na Mirror’s Edge a novou hru od lidí z Criterionu! Obě sice byly v programu konference na E3, ale nic zásadního jsme se o nich nedozvěděli, držme si proto palce!

Pokud sledujete vysílání HrejTV, určitě vám již došlo, že si nenecháme ujít příležitost odvysílat a okomentovat všechny tři konference tak, jak jste už za uplynulé roky zvyklí, program je už v tuto chvíli zanesen do kalendáře, ale pro jistotu opakujeme důležité časy:

Konference Microsoftu - 12. 8. v 14:00 (Vojta & Jarda)

Konference Sony - 12. 8. v 19:00 (Jirka & Zdeněk)

Konference Electronic Arts - 13. 8. v 10:00 (Vojta & Zdeněk)

NOVINKOVÝ SERVIS A GAMESCOM STUDIO

Vedle přenosů z konferencí pro vás samozřejmě zmapujeme všechny informace také textovou formou, abyste si mohli počíst zpětně a nepřišli o žádné detaily. V sekci novinek se bude objevovat vše, co se na Gamescomu šustne, ale protože si vážíme vašeho volného času, zpracujeme pro vás to nejdůležitější do denních souhrnů, ke kterým budete mít přístup z naší velkorysé poutací plochy v horní části stránek. Najdete v nich to nejdůležitější, bez čeho kvalitně informovaný hráč nemůže přežít a zprávy v případě nutnosti doplníme komentáři a většími preview či dojmy.

Po celou dobu veletrhu pak budete moci potkávat známe tváře našeho autorského týmu v krátkých informačně-diskuzních videích, ve kterých se budeme vyjadřovat k aktuálním událostem, případně zodpovíme některé z vašich dotazů ke konkrétním hrám. Bez ustání sledujeme komentáře na Hrej.cz, případně sociálních sítí, takže i váš hlas bude během konání veletrhu Gamescom slyšet. Pevně věříme, že si pro podrobné sledování největšího evropského herního svátku vyberete Hrej.cz a Gamescom si náležitě užijete!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama