gamescom-2013-na-hrej-cz
Článek Gamescom 2013 na Hrej.cz

Gamescom 2013 na Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

18. 8. 2013 22:39 3
Reklama

Letošní rok je v mnoha směrech speciální. Slovy marketingových specialstů v Microsoftu, Sony i Nintendu stojíme na začátku nové generace herní zábavy, a tak se všechny veletrhy s číslovkou 2013 nesou v posvátné atmosféře velkého očekávání. Bez výhrad to sedí také na Gamescom, který se před lety přesunul z Lipska do Kolína nad Rýnem a každým rokem bobtná a bobtná.

I vzhledem k tomu, že jsme letos netelěli do USA na E3, bereme Gamescom jako vývzu a soustředíme se na to, abychom vám přinesli maximum herních zpráv, dojmů, rozhovorů i postřehů přímo z Kolína. Abychom všechno stihli a mohli být v jednom čase hned na několika místech zároveň, vyrážíme do Německa zítra večer ve třech lidech - Jirka, Vojta D. a Zdeněk. Neméně důležitou část týmu pak samozřejmě tvoří kluci v Praze, kteří budou všechno pečlivě sledovat, zametat po nás všechno, co nebudeme schopní odbavit z Německa a navíc s vámi budou každý večer hodinu živě debatovat nad tím, co se v daný den odehrálo.

Dojmy, dojmy a zase dojmy

Jelikož upřednosťnujeme aktuálnost, chtěli bychom vám nabídnout co nejkomplexnější report, jak jednotlivé hry vypadají a v lepším případě, jak se hrají. Nechceme dotáčet staré a mnohdy již neaktuální články snad ještě v listopadu, proto se připravte na každodenní nášup hned několika preview, abyste o všem věděli pokud možno co nejrychleji. V podstatě živě nás můžete sledovat na Twitteru, který je i nedílnou součástí speciálu, jenž jsme pro vás na Hrej.cz spustili.

Nebudete-li mít dostatek času sledovat všechno průběžně, nezapomeňte sledovat náš kalendář (o tom, jak si jej přidat do Google, Outlooku nebo iCalu čtěte zde), abyste nepromeškali večerní vidcasty, které všechno hezky shrnou, budou proloženy nejnovějšími obrázky a exkluzivními postřehy přímo z Kolína, které ve videích přes den neuvidíte. Jako obvykle pak nezapomínejte sledovat náš YouTube kanál, kde se budou v pravidelném intervalu objevovat videoblogy a rozhovory z místa dění.

Jako malý bonus a díky za to, jak perfektní a početná komunita jste, nám neváhejte posílat dotazy na Twitter s hashtagem #HrejGC, které přečteme i odpovíme na kameru pokaždé, kdy budeme mít chvilku klidu. Jestli máte už nyní konkrétní dotaz na některou z připravovaných her (uvidíme jich opravdu hodně!) a chtěli byste, abychom se na ni zeptali autorů, určitě dejte vědět. Ostatně, celý informační servis děláme pro vás, startujeme už zítra!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama