editorial-hrej-cz-vysila-zive-na-youtube
Článek Editorial: Hrej.cz vysílá živě na YouTube

Editorial: Hrej.cz vysílá živě na YouTube

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 5. 2013 22:00 5
Reklama

Když jsme se na začátku tohoto roku pustili do pravidelné tvorby video obsahu, streamování her a povídání si před kamerou, ani v těch nejdivočejších snech jsme si neuměli představit, jakou naše práce po necelých šesti měsících vyvolá odezvu. Po úspěchu loňského vysílání během E3 a Gamescomu jsme sice tušili, že by se vám videa z produkce Hrej.cz mohla líbit, váš zájem ale naše očekávání mnohonásobně předčil.

V tuhle chvíli se vás na našem YouTube kanále sdružuje více než 5000, což logicky zavazuje k zodpovědnosti. I z tohoto důvodu proto neustále hledáme cesty, jak vám sledování zpříjemnit a poskytnout komplexní servis ze světa her, ke kterému se budete rádi vracet. Jednou z nejdůležitějších věcí je, aby se k vám naše tvorba dostala co možná nejjednodušší cestou a jsem velmi rád, že mohu oznámit věc, na kterou jsme společně čekali už dlouho.

Od dnešního dne budeme všechna naše videa vysílat živě přímo na YouTube, takže nás naladíte díky mobilním aplikacím téměř kdekoliv, a na desktopu máte možnost přepínat kvalitu videa. Odpadnou tím hlavně problémy vás, kdo nedisponujete rychlým internetovým připojením. YouTube je navíc mnohem sofistikovanější platforma, nežli dosud využívaný Twitch, takže věříme v odstranění i těch posledních technických nedostatků.

Za celý tým lidí, kteří za přípravou video obsahu stojí, bych vám tedy chtěl poděkovat. Za přízeň, kterou nám každý den prokazujete a hlavně za shovívavovst, když se na naší straně něco nepovede. Hodláme se neustále zlepšovat a reagovat na to, co byste chtěli na svých monitorech sledovat.

Velké díky!


Zdeněk Princ
Šéfredaktor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama