E3 konference živě s komentářem
i Zdroj: Hrej.cz
Článek E3 konference živě s komentářem

E3 konference živě s komentářem

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

9. 6. 2014 11:01 2
Reklama

První den výstavy E3 se nese hlavně v duchu velkých prezentací, na kterých hlavní společnosti představí své největší tituly a plány na následující rok. Jsou to právě tyto konference, které z E3 dělají největší herní událost roku, pořadatelé naváhají z nich učinit opravdovou show, na kterých kromě očekávaných titulů často objeví i velká překvapení a rozhodně byste si je neměli nechat ujít.

ŽIVÝ PŘENOS KONFERENCÍ

I letos budeme všechny čtyři konference z Los Angeles přenášet živě a s naším komentářem v dynamických dvojicích Jarda/Jirka a Tomus/Vojta.  Kvůli časovému posunu devíti hodin pojedeme přes noc z pondělí na úterý, ale pokud živé vysílání nechcete nebo nemůžete prožít s námi, budete mít možnost záznamy konferencí později nalézt v našem videoarchivu.

PŘEHLED ŽIVÉHO VYSÍLÁNÍ KONFERENCÍ

18:15 MICROSOFT
20:45 ELECTRONIC ARTS
23:45 UBISOFT
02:45 SONY

Nintendo svoji prezentaci provede v rámci předtočeného Nintendo Direct, který vyjde v úterý v 18:00 našeho času. Samozřejmě ani na tuto událost nezapomeneme a v úterý večer vám ji s komentářem odvysíláme.

E3 NA VIDEU PO CELÝ TÝDEN

Tím však naše videopokrytí veletrhu nekončí. Několikrát denně se můžete těšit na krátké novinkové souhrny Tři z E3, kterými vás Jarda informuje o nejzajímavějších aktualitách z herní výstavy. Zároveň se vám každý den se svým vlogem z Los Angeles přihlásí Zdeněk a nabídne vám osobní pohled do dění na výstavišti, kolem něj a možná i do zákulisí, kam se dostanou jen novináři.

Nezapoměňte také na živý blog na e3.hrej.cz, kde se objevují ty nejčerstvější zprávy, nové herní screenshoty a trailery, fotografie přímo z místa dění a komentáře důležitých osobností v herní branži. Všechno v rychlé a responzivní podobě, kterou určitě oceníte i v prohlížeči na mobilním zařízení.

Ať už chcete pečlivě sledovat cokoliv se na E3 objeví nebo vás zajímají jen ty největší novinky a odhalení, na Hrej.cz svůj proud informací najde každý. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama