E3 2018 na Hrej.cz
i Zdroj: Hrej.cz
Článek E3 2018 na Hrej.cz

E3 2018 na Hrej.cz

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 6. 2018 14:45 11
Reklama

Už pozítří vypukne největší herní událost roku, výstava E3 v kalifornském Los Angeles, a my jsme samozřejmě zvědaví, jaké novinky a překvapení nám následující dny přinesou. Nejvíce se ale těšíme na to, že celý ten maraton bdění prožijete s námi. Jako obvykle se můžete těšit na živě tlumočené a komentované přenosy z prakticky všech konferencí, které se letos budou konat, otazník v tuto chvíli visí jen nad Devolverem a také PC Gaming Show. Jinak nám ale určitě neunikne vůbec nic.

Mimo konferencí se samozřejmě můžete spolehnout na novinkový servis pro ty, kteří se z jakéhokoli důvodu nemohou dívat živě, ale přesto chtějí okamžité textové informace. V příštím týdnu se také budeme pravidelně setkávat ve Studiu Praha, abychom společně probrali události uplynulého dne. A protože spát můžeme, až budeme staří, můžete se těšit i na nějaké to noční streamované hraní, až budeme čekat na zahájení další konference.

Program tiskových konferencí

Electronic Arts – sobota, 19:45 (Pavel Makal, Vojta Dřevíkovský)
Microsoft – neděle, 21:45 (Pavel Makal, Tadeáš Pepř)
Bethesda – pondělí, 03:15 (David Plecháček, Pavel Makal)
Square Enix – pondělí, 18:45 (David Plecháček, David Rozsíval)
Ubisoft – pondělí, 21:45 (David Plecháček, Vojta Dřevíkovský)
Sony – úterý, 02:45 (Pavel Makal, David Plecháček)
Nintendo – úterý, 17:45 (Pavel Makal, Vojta Dřevíkovský)

Na konci týdne se pak dočkáte přehledné sumarizace všech informací a trailerů v rámci kompletního souhrnu. Níže v tabulce naleznete časy zahájení vysílání jednotlivých konferencí, jako tradičně se budeme hlásit s patnáctiminutovým předstihem. Věříme, že letošní E3 strávíte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama