E3 2017 na Hrej.cz
i Zdroj: Hrej.cz
Článek E3 2017 na Hrej.cz

E3 2017 na Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

9. 6. 2017 12:00 7
Reklama

Electronic Entertainment Expo – zkráceně E3 – je největší videoherní událostí roku. Oči všech hráčů i médií se obrací směrem na Convention Center v severoamerickém Los Angeles, kde veletrh tradičně probíhá. U 23. ročníku nebudeme chybět ani my, a protože se zahájení celé akce kvapem blíží, chceme vás seznámit s našimi plány.

Součástí E3 jsou tradičně tiskové konference všech velkých vydavatelů. Letošek představí hned osm vystoupení, mezi nimiž nechybí největší hráči v podobě Microsoftu, Sony, Electronic Arts nebo Ubisoftu. Hrej.cz bude u šesti nejvýznamnějších a divácky nejatraktivnějších akcí. Kromě výše zmíněné čtveřice ji doplní i třetí ročník Bethesdy a poněkud specifická akce Nintenda. Zbylé dvě prezentace, PC Gaming Show a Devolver Digital, pokryjeme z časových důvodů pouze psanou formou. Náš program je tedy následující:

Program tiskových konferencí

Electronic Arts – sobota, 20:45 (Pavel Makal, Jarda Möwald)
Microsoft – neděle, 22:45 (Pavel Makal, Jirka Bigas)
Bethesda – pondělí, 05:45 (David Plecháček, Pavel Makal)
Ubisoft – pondělí, 21:45 (David Plecháček, Vojta Dřevíkovský)
Sony – úterý, 02:45 (Pavel Makal, David Plecháček)
Nintendo – úterý, 17:45 (Pavel Makal, Jirka Bigas)

V zásadě platí, že bychom chtěli nabídnout podobný servis v podobném rozsahu jako loni. V tyto časy se vám vždy živě přihlásíme z Prahy ze studia, vždy patnáct minut před začátkem samotné konference, abychom probrali naše očekávání. Samotné konference ale nebudeme pouze překládat, ale jako vždy je budeme glosovat a komentovat. Pokud z časových důvodů nemůžete sledovat videa živě, samozřejmě je po skončení akcí naleznete i v našem archivu. Vedle toho se ale náš početný tým bude starat o to, aby všechny informace byly na našich stránkách i v psané podobě.

Páteří zpravodajství budou klasické novinky. V LA se ale také nachází náš vyslanec Zdeněk, se kterým bychom se rádi spojili telemostem a který by nás/vás měl zásobovat vlogy a později i psanými dojmy z jednotlivých her. To už se ale dostáváme k E3 jako takové, jejíž brány se otevřou v úterý večer našeho času. Cokoliv, co se na veletrhu stane, se dozvíte na našich stránkách. Někdo ale dává přednost shrnujícím videí, a tak samozřejmě nevynecháme ani oblíbená pražská studia.

Každý den bychom vám rádi nabídli vícečlenné dojmy z toho, co se v Los Angeles právě děje. Do našeho studia budou denně mířit hosté, kteří se nějakým způsobem budou vyjadřovat k oznámeným novinkám, které k nám přes oceán zamíří. Počínaje konferencemi, chceme vám nabídnout co nejpestřejší a nejobsáhlejší zpravodajství a pražská studia k nim neodmyslitelně patří. Věříme, že se vám letošní E3 bude tradičně líbit a že si právě s Hrej.cz užijete největší videoherní akci roku.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama