e3-2009-nonstop-aneb-hrej-z-los-angeles
Článek E3 2009 nonstop aneb Hrej z Los Angeles

E3 2009 nonstop aneb Hrej z Los Angeles

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

30. 5. 2009 22:45 7
Reklama

V Los Angeles je počasí připomínající spíše Českou republiku než Kalifornii, ale to nám samozřejmě nezabrání v tom, abychom vám opět nabídli co nejaktuálnější a nejúplnější zpravodajství z Electronic Entertainment Expo. Oproti předchozím dvěma ročníkům se výstava vrací k modelu obrovské show pro několik desítek tisíc novinářů a byznysmenů a i my jsme se tedy rozhodli oproti rokům 2007 a 2008 trochu pozměnit styl našeho referování z celé akce.

Základ nicméně zůstává stejný. Na adrese www.hrej.cz/e3-2009/ najdete opět zřejmě neobsáhlejší zpravodajství z veletrhu v rámci českého internetu. Náš tříčlenný novinkářský tým ve složení Petr Poláček, Jarda Mowald a Zdeněk Princ bude z Prahy sledovat vše, co se na E3 šustne a bleskově nahazovat všechny nové screenshoty, videa a další materiály, kterými nás herní firmy tradičně zavalí. Ostatní členové redakce v Praze pak budou připravovat souhrnná preview o nejzajímavějších hrách, zevrubnější rozbory aktuálních událostí a jako vždy se můžete těšit i na textové on-line přenosy ze tří hlavních tiskových konferencí. Časově jsou tentokrát pro českého pozorovatele velice příznivě rozloženy, takže nebudete muset čekat do časných ranních hodin jako v minulých letech.

Na přenosy s konferencí se můžete naladit ve speciálních článcích v těchto časech:

Microsoft – pondělí, 19.30 hod.
Nintendo – úterý, 18.00 hod.
Sony – úterý, 20.00 hod.

Druhou část našeho zpravodajství z E3 budeme připravovat přímo z místa činu. V jeho rámci pro vás chystáme dvě novinky – jednak jsme si pořídili datový mobilní tarif, který využijeme k živému twitterování přímo z výstavy. Nebudeme tedy muset přecházet do press centra, což vždy naše dojmy nepříjemně zdržovalo, a vše se dozvíte v podstatě hned ve chvíli, kdy se daná věc stane. Twitter kanál můžete sledovat buď prostřednictvím našeho speciálu nebo samozřejmě i přímo přes stránky Twitteru. Druhou novinkou je pak fotogalerie. Pavel Dobrovský pro vás bude fotit zajímavosti z výstavy a fotky budeme doplňovat i krátkými komentáři. Další výstupy už budou klasické a víceméně podobné tomu, co znáte z minulých ročníků. Očekávejte tedy záplavu videí v čele s videoblogy, rozhovory s vývojáři a zástupci českých firem a záznamy z většiny očekávaných her. A v neposlední řadě samozřejmě i klasické články, v nichž vás seznámíme nejen s našimi dojmy z prezentací, ale i z výstavy samotné. A v pátek, poté co se brány E3 2009 zavřou, přijde klasicky netradiční hPod z Los Angeles doplněný dojmy z Prahy.

Takže, nalaďte se na frekvenci www.hrej.cz/e3-2009/ a připravte se na pravou herní smršť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama