Článek Comics Salon 2010

Comics Salon 2010

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

5. 9. 2010 22:00
Reklama

7. ročník festivalu Comics Salon se i tento rok bude nést ve znamení comicsu, anime, japonské kultury a samozřejmě zábavy v podobě herních titulů.

Jako každý rok se v rámci herní sekce můžete těšit na dynamické a strhující souboje na Mistrovstvích Slovenska v PlayStation a turnaj na X-Box 360, PC, PSP a Wii, kde si změříte síly s těmi nejlepšími a dostanete možnost zařadit se mezi hráčskou elitu.

Dále se můžete těšit na premiéru a hratelné verze novinek Dragon Age 2, Medal of Honor, PlayStation Move, Halo: Reach a mnohých dalších, které budou k dispozici na volné hraní v průběhu doby trvání festivalu.

Kromě jiného na vás čekají nejrůznější side-eventy a soutěže ve hrách, jako jsou kompletní sety Guitar Hero, Dance, Move, Dance Revolution a SingStar.

Neméně důležitými jsou i exkluzivní prezentace nových titulů, které uvidíte mezi prvními v Evropě, přednášky vedené herními teoretiky a novináři, přičemž perličkou budou pozvaná vývojářská studia Cauldron a Sketch Games a další významní hosté.

Nadto se návštěvníci mohou zúčastnit exkluzivního workshopu o herní grafice a tvoření concept artu pod vedení vynikajícího výtvarníka Miša Ivana, který měl prsty v Assassins Creed 2, Overlord a několika dalších právě chystaných peckách, například Might & Magic: Heroes VI, ze které představí hotové koncepty a samotný proces navrhování.

Turnaje proběhnou v následujících hrách:

Majstrovstvá Slovenska v PlayStation – Tekken 6, Soul Calibur 4, Gran Turismo 5, FIFA 2010, MOVE

Turnaje na Xbox 360 – Halo: Reach, NHL 2011

PC Cup – Need for Speed, Counter Strike, Warcraft 3 DOTA

PSP Challenge – Motorstorm

WII – Wii Sports a Wii Sports Resort

Ostatní turnaje – Guitar Hero, Dance Dance Revolution, Buzz, SingStar, Eyetoy

Registrovat na turnaje se dá na místě anebo na oficiální stránce.

Detaily:
IstroCON 2010 a Comics Salón 2010 se uskuteční ve dnech 17. až 19. září 2010 v prostorách Istropolisu - domu odborů, Trnavské Mýto v Bratislavě. Začne se v pátek od 14:00 a skončí v neděli v 18:00.

Pro další informace o festivalu navštivte internetovou stránku, nebo se můžete přímo obrátit s otázkami a akreditacemi na koordinátora:
Mgr.Róbert Žittňan, tel: +421907165787, email: predseda@animecrew.org

OZ AnimeCrew
Občianske združenie venujúce sa prevažne fenoménom manga, anime, ako aj japonskej kultúre. AnimeCrew združuje cez 150 členov, ktorým poskytuje informácie a vzdelávanie ohľadom mangy a anime na svojich stránkach, stretnutiach i na diskusnom fóre. Poriada v týždenných intervaloch pravidelné stretnutia fanúšikov Manga a Anime i iných záujemcov a podporuje nádejných výtvarníkov, kresličov a grafikov pomocou galérie FAN-ART. Medzi jeho hlavné činnosti patria akcie a podujatia pre širokú verejnosť v podobe verejných premietaní Anime, ktorých hlavným účelom je oboznámiť verejnosť s týmto fenoménom.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama