24 hodinový stream na Hrej.cz
i Zdroj: Hrej.cz
Článek 24 hodinový stream na Hrej.cz

24 hodinový stream na Hrej.cz

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

21. 7. 2017 10:20 87
Reklama

Už se to blíží! Jen několik hodin nás dělí od naplnění historického slibu a zahájení 24 hodin nepřerušovaného hraní a streamování. Určitě už netrpělivě čekáte, jaký program jsme si pro vás připravili. Jednoduchý průvodce by vám měl odpovědět na všechny otázky, včetně té, zda s námi máte následující den a noc bdít.

JAK TO BUDE PROBÍHAT?

Začínáme v šest večer, kdy se v redakci sejde čtveřice Pavel, David, Jirka a Tomus. Společně celý stream odpálíme společným hraním Mario Kartu a podobných multiplayerových her. Následovat bude Tomášův blok starších obskurních adventur, po něm se můžete těšit (nejen) na hry z univerza Star Trek v podání Jirky a kolem půlnoci se pustíme do hororů. Siren, Deadly Premonition nebo P.T., to vše by nám mělo pomoci zůstat vzhůru.

V průběhu noci ale dojde i na další typy her. Pavel konečně ukáže dlouho očekávané Binding of Isaac, zahrajeme si Portal 2 v kooperaci a budeme otevřeni i dalším návrhům z chatu. Ostatně, v redakci budou dvě PS4, PS VR, Xbox One, dva Switche a samozřejmě PC, počítáme s tím, že si něco zahrajeme i přímo s vámi!

V sobotu ráno dorazí do redakce Honza Bors a naučí nás hrát fotbal. Tedy alespoň ten virtuální. Kromě toho si s ním budete moci zahrát Diablo III. Dopoledne a brzké odpoledne pak zaplní Jarda a jeho sbírka her od Rockstaru. Dojde i na Table Tennis! Poslední hodiny streamu pak budou věnovány hraní s vámi. Call of Duty, Battlefield, Overwatch, Titanfall, to je jen špička ledovce toho, co spolu můžeme rozehrát.

Doufáme, že si s námi těch 24 hodin užijete a budete se streamu účastnit v hojném počtu. Rozpisy časů berte prosím s rezervou, může se stát, že se u něčeho zdržíme nebo s něčím začneme dříve.  Klidně nám v diskuzi nechte nějaké tipy, rádi se inspirujeme. Budeme se na vás těšit dnes večer v šest!

ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ

ČASOVÝ HARMONOGRAM

18:00 - 20:00 - Mario Kart, Mashed, Koně a tak podobně

20:00 - 21:00 - Tomusovy adventurní vykopávky

21:00 - 02:00 - Zábavný večer s Jirkou

02:00 - 08:00 - Horory a tak podobně

08:00 - 10:00 - FIFA a Diablo III s Honzou Borsem

10:00 - 14:00 - Rockstar s Jardou

14:00 - 18:00 - Hrajte s námi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama